Kést szorított élettársa nyakához egy kiskunhalasi férfi

Vágólapra másolva!
Egy kiskunhalasi férfi rendszeresen ivott és drogozott, és ilyenkor többször megverte az élettársát. Egyszer betonvassal ütötte meg a nőt, máskor kést szorított a torkához, így követelt tőle lakbért.
Vágólapra másolva!

Egy kiskunhalasi férfi több évtizede élt élettársi kapcsolatban egy nővel. Rendszeresen drogozott és ivott, ilyenkor agresszívvá vált. Többször trágárul szidta a nőt és többször meg is verte. 2020 decemberében

egy családi összejövetelen a férfi ittasan kötekedett, ami miatt az élettársa számon kérte.

A férfi erre többször megütötte és a hajánál fogva is megrángatta a nőt.

Forrás: Ügyészség.hu

A férfi amfetamint vett be 2020 májusában, aztán egy

1 méter hosszú betonvassal lesújtott az élettársára. A nő végtagjait és a fejét verte, egy kődarabbal pedig többször megütötte a lábszárán, végül kést szorított a nyakához.

A támadás közben végig pénzt követelt a nőtől, mert szerinte ingyen élt a lakásában.

Tavaly októbertől már hetente verte ököllel a nőt, kétszer pedig meg is fenyegette, hogy megöli, ha nem fizet neki 300 ezer forintot.

Ezt a nő nem tudta megadni, mert nem volt pénze.

Az ügyészség felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás kísérletével, kapcsolati erőszakkal és kábítószer birtoklással vádolja a férfit. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre.

Amennyiben Ön akár szóbeli, lelki, fizikai bántalmazás, vagy szexuális erőszak áldozata, joga van a segítséghez! Jelentkezzen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 112-es központi segélyhívó telefonszámon!