Vágólapra másolva!
Szalai Attila, a Fenerbahce válogatott labdarúgója komolynak tűnő sérülést szenvedett a török együttes keddi, Sahtar Donyeck elleni barátságos mérkőzésén.

Török sajtóhírek szerint az idei szezonban már nem léphet pályára Szalai Attila, a Fenerbahce magyar válogatott labdarúgója, aki a török együttes keddi, Sahtar Donyeck elleni barátságos mérkőzésén szenvedett komoly sérülést.

Szalait a második félidő közepén egy ütközés után ápolni kellett, majd hordágyon vitték le a pályáról, és láthatóan fájdalmakkal küzdött. A török lapok arról írtak, hogy Szalainak kiugrott a bal válla és két hetes pihenő vár rá. Azonban a legfrissebb hírek szerint ennél jóval többet kell kihagynia a 23-szoros magyar válogatott védőnek, ugyanis a Fanatik csütörtöki beszámolója szerint további orvosi vizsgálatok várnak a 24 éves hátvédre, és kiemelték, hogy valószínűleg az idei szezon hátralévő részében már nem léphet pályára. A Fenerbahce nem adott hivatalos tájékoztatást Szalai állapotáról.

Szalai Attila egy barátságos meccsen sérült meg Forrás: Anadolu Agency via AFP/2022 Anadolu Agency/Ali Atmaca

Könnyen lehet, hogy Szalainak így ki kell hagynia a válogatott Nemzetek Ligája mérkőzéseit. Marco Rossi csapata június 4-14. között négy, nagyon komoly összecsapás vár a csapatra a A divíziójában. A magyar csapat június 4-én Angliát fogadja a Puskás Arénában, majd három nappal később Olaszország vendége lesz, ezt követően június 11-én Németország ellen otthon, majd 14-én Angliában vendégszerepel a válogatott.