Több évtizedes gyorséttermi sült krumplit találtak egy ház falában az USA-ban

Krumpli, burgonya, french fries, sült krumpli
(dpa) - A fresh serving of French Fries comes out of a vending machine at a gas station in Augsburg, Germany, 16 September 2004. The first odorless French Fries vending machine has been constructed by German company KUKA Systec GmbH. The French Fries are produced out of a special granulate material and fried separately for each order. Due to a new filter system the machine produces no odor.
Vágólapra másolva!
A Jones-család hét évvel ezelőtt vásárolta meg a Illinois állambeli Crystal Lake-ben az otthonát, azonban ekkor még nem tudták, hogy ajándék sült krumpli is járt hozzá.
Vágólapra másolva!

Grace és Rob Jones 2015-ben vásárolták meg a házukat, aminek konyháját és fürdőszobáját idén áprilisban kezdték felújítani. A munkálatok közben egy körülbelül 63 éves McDonald's-os zacskóra bukkantak. A konyhában kinyitották a rejtélyes csomagot, amiben a vállalat eredeti kabaláját, Speedeet, két hamburger-csomagolást, illetve néhány félig megevett, több évtizedes sült krumpli-darabot találtak.

A képen a falban megtalált zacskó és a matuzsálemi burgonya látható:

A házaspár elmondása szerint a zacskón látható logót a gyorséttermi vállalat 1955 és 1961 között használta. Továbbá kiderült, hogy a környék egyik McDonald's-vendéglője ugyanúgy 1959-ben épült, mint a család háza.

Az ABC7 cikke szerint a gyorséttermeiről ismert vállalat még nem reagált a felfedezésükre, így a házaspár egyelőre még nem tudja, mit kezdjen az ősi étellel.