Rosszindulatú daganatot találtak a Szerencsekerék háziasszonyánál

szerencsekerék, tv2, műsor, Kasza Tibor, Kasza Tibi, show, vetélkedő, tv, televízió, kvíz, kvízműsor
Vágólapra másolva!
Rendkívül nehéz időszakon van túl Sydney van den Bosch. A gyönyörű modellnek egészségi okokból mindkét mellét el kellett távolítani.
Vágólapra másolva!

" Nagyon sokat gondolkoztam rajta, mivel teszek jót: megnyílok és ezzel segítek másoknak, avagy homokba dugom a fejem, és úgy csinálok, mintha semmi nem történt volna"- emlékezett vissza a nehéz hónapokra.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

"A BRCA génmutáció nagyon ritka esetekben fordul elő, anyukámnak korábban mellrákja volt, végignéztem, min ment keresztül, hogyan győzi le a betegséget. Két éve volt egy nőgyógyászati műtétem, az orvos, aki nemcsak nőgyógyász, hanem onkológus is, pontosan ismerte anyukám történetét. Ő hívta fel a figyelmünket először, hogy a mellrák bizony örökölhető" - mesélte a Glamournak.

Egy vizsgálat után kiderült, örökölte a hajlamot, a mammográfiás vizsgálat kimutatta, hogy egy kezdődő rosszindulatú daganat van az egyik mellében.

Orvosa azonnali műtétet javasolt, a 26 éves modell viszont drasztikus lépésre szánta el magát, úgy döntött, nem akar bizonytalanságban élni, inkább mindkét mellét eltávolíttatja.

A rendkívül hosszú és bonyolult beavatkozást egy olyan szakember végezte, aki egyben onkológus és rekonstrukciós plasztikai sebész is, így a kétoldali masztektómia után azonnal elvégezték nála a helyreállító műtétet is.

Majdnem fél év telt el, és Sydney van den Bosch nem érzi úgy, hogy elvesztette volna a nőiességét, mostanra még magabiztosabban, boldogan éli a mindennapjait. Nem érzi úgy, hogy elvesztette volna a nőiességét, mostanra még magabiztosabban, boldogabban éli a mindennapjait. Egyre erősebb, energikusabb, jelenleg leginkább az emberek reakciójától fél, vajon mennyire lesznek megértők, elfogadók a történetével kapcsolatban.