Nehéz döntést kellett meghoznia a Sztárban sztár énekesének

Krizsán Lili
Vágólapra másolva!
Nehéz időszak áll a Sztárban sztár leszek! egykori versenyzője, Krizsán Lili mögött, aki hosszasan küzdött a gyógyulásáért. A fiatal énekesnő nemrég még megújult erővel vetette bele magát a zenélésbe, most újabb akadályokkal szembesült.
Vágólapra másolva!

Nemrég adta ki első dalát Krizsán Lili, aki a Sztárban sztár leszek! legutóbbi évadában tűnt fel. Karrierje kezdetén súlyos anorexia nervosával diagnosztizálták, ezért kórházi kezelésre szorult. Miután felgyógyult a betegségből, újra nekilátott a zenei terveit építeni, mellette vendéglátós munkákat is vállalt, hogy meg tudjon élni és a fővárosban maradhasson. Pár héttel ezelőtt még úgy tűnt, sínen van az élete és fényes jövő áll előtte, most azonban szomorú és lehangolt hangnemben vallotta be, hogy itt a vége.

és vajon mi lesz...Ma a földön ülve gondolok vissza , hogy milyen csodásnak indult minden.. aztán fejbe csap a valóság és pár nap múlva megyek vissza Siófokra a pultba tolni a szezont... épp úgy, mint az előző években...mintha egy szép álomban lettem volna, amit kezdtem is talán elhinni... aztán egy Bittersweet Sad story ending (keserédes befejezés) lett belőle..." – írta szomorúan legutóbbi bejegyzésében Krizsán Lili, aki a döntésének konkrét okait egyelőre nem árulta el.