Így ünnepeltek Messiék az Eb-győztes olaszok elleni győzelem után - videó

Italy v Argentina - Finalissima 2022 players England UK Argentina Finalissima 2022 Lionel Messi Paris Saint-Germain Finalissima 2022 match Wembley Stadium Jose Breton teammates June London Horizontal SPORT FOOTBALL MATCH VICTORY PHOTO
Lionel Messi (Paris Saint-Germain) of Argentina and his teammates celebrate victory after the Finalissima 2022 match between Argentina and Italy at Wembley Stadium on June 1, 2022 in London, England. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az argentin labdarúgó-válogatott szerda este 3-0-ra legyőzte az olaszokat és megnyerte az interkontinentális szuperkupát. A meccs után a mérkőzés legjobbjának megválasztott Lionel Messit éltették a társak, aki pályafutása 40. trófeáját hódította el.

A Copa América-győztes argentin válogatott magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott az Európa-bajnok olaszok elleni rangadón. A mérkőzésen Messi végig nagyszerűen játszott és két gólpasszal járult hozzá a sikerhez. A lefújást követően a társak a PSG szupersztárját éltették és a levegőbe dobálták.

nyilatkozta Messi, aki a tavalyi Copa América győzelem után a második trófeáját nyerte a nemzeti együttessel, összességében pedig pályafutása során ez volt a 40. cím, amit megszerzett.