Microsoft Surface számítógépek – elegancia és sebesség egyedi kivitelben

Vágólapra másolva!
Szereti a letisztult, elegáns formatervet, a minőségi kivitelt, a kompromisszumoktól mentes teljesítményt és az ismerős, minden igényt kielégítő technológiát? A Microsoft Surface táblagépekkel és laptopokkal bárhol dolgozhat és szórakozhat. Ne kössön kompromisszumot, és csillogtassa meg egyéniségét!
Vágólapra másolva!
Forrás: Microsoft

A Microsoft Surface családban mindenki talál magának megfelelő eszközt, legyen diák, mobil dolgozó, kreatív szakember, gamer, fejlesztő, vagy egyszerű „hétköznapi” felhasználó, aki a minőséget, a megbízhatóságot, a részletekre fordított aprólékos figyelmet és az átgondolt dizájnt keresi. A Surface termékcsalád levehető billentyűzettel ellátott kis- és nagyméretű táblagépeket, érintőképernyős hagyományos laptopokat és stílusos tartozékokat kínál: billentyűzeteket, egereket, kreatív tollakat, fejhallgatókat, valamint egy kreatív szakembereknek, DJ-knek és építészeknek szánt különleges vezérlőt, a Surface Dialt.

Forrás: Microsoft

A nagy teljesítményű Microsoft Surface eszközök legújabb generációja február végétől már Magyarországon is kapható. A Windows 11-hez tervezett gépek a szoftver és a hardver tökéletes kombinációját testesítik meg. Az új generáció tagjai: a modern és rugalmas „kettő az egyben” Surface Pro 8 (táblagép és laptop), valamint a nagy teljesítményű laptopként és „kettő az egyben” eszközként is használható Surface Laptop Studio. És persze a Surface család legújabb tagját sem hagyhatjuk ki a sorból – a magyar piacra épp most bevezetett, új Surface Laptop Go 2 modellt.

A Microsoft természetesen a jövőre is gondol. Valamennyi új eszköz minimális energiát fogyaszt, és környezetbarát, újrahasznosítható anyagokból készült.

Microsoft Surface Pro 8 – szemet gyönyörködtető dizájn

Forrás: Microsoft

A Microsoft Surface Pro 8 izgalmas módon ötvözi a két világ jellegzetességeit. Laptopot vagy inkább táblagépet szeretne? Ez a modell a világ egyik legnagyobb teljesítményű táblagépe, kivételesen hosszú akkumulátor-üzemidővel és erőgéphez méltó processzorral. Ha olyan eszközt keres, amellyel kényelmesen elérheti munkadokumentumait, megnézheti az Oscar-gála legjobb pillanatait, vagy csak egyszerűen böngészhet a weben, a Microsoft Surface Pro 8 valamennyi igényét ki fogja elégíteni.

A Microsoft fejlesztői minden apró részletre ügyeltek, és olyan eszközt alkottak, amelynek lelke van, kompromisszumoktól mentes teljesítményt nyújt, és bámulatos érintőképernyővel rendelkezik. A könnyen levehető, kényelmes billentyűzetet állítható kitámasztó egészíti ki, amellyel bárhol öröm a munka – az íróasztalnál éppúgy, mint a kanapén, a kerti padon vagy a fűben ülve. A legújabb Intel processzorok, a bőséges memória és a gyors SSD-tároló a könnyű, mobil eszközök szegmensében megszokottnál jóval nagyobb teljesítményt nyújtanak. A részletekre fordított figyelmet praktikus apróságok (környezetifény-érzékelő, gyorsulásmérő, giroszkóp és magnetométer) teszik teljessé. Mindez egy elegáns formatervű, kifogástalan kivitelű házban kapott helyet – a legújabb Windows 11 operációs rendszerrel együtt.

A legigényesebbeknek: Microsoft Laptop Studio

Microsoft Laptop Studio – valódi szépség brutális teljesítménnyel és rengeteg okos funkcióval

Forrás: Microsoft

Hihetetlen teljesítmény, bámulatos rugalmasság – ez a Microsoftra évek óta jellemző innovatív szemléletet beteljesítő, új Surface Laptop Studio. A „testvérénél” fiatalabb, ám méretét tekintve kissé nagyobb modell a legfejlettebb technológiával dolgozik. Házának kialakítása meglepő, szinte forradalmi a laptopok szegmensében. Érintőkijelzője kiváló képminőséget nyújt a PixelSense™ képernyőnek köszönhetően. A Surface Laptop Studio újszerű, praktikus módon pozicionálható. Munkához teljes értékű laptopként használható, de Xbox-vezérlő csatlakoztatása után a legújabb játékok futtatására is képes a beépített NVIDIA Ampere RTX grafikus kártyával. A képernyőt Studio pozícióba állítva, és a billentyűzet alatti tálcában tárolt tollat kivéve, a felhasználó máris hozzáfoghat a jegyzeteléshez, a vázlatkészítéshez vagy a rajzoláshoz. A Surface Slim Pen 2 aktív toll haptikus visszajelzést ad: az érintőképernyőn mozgó toll keltette finom rezgés ugyanolyan érzést vált ki, mintha hagyományos papírra írnánk.

A legújabb Microsoft Surface Laptop Go 2

Vékony és könnyű kivitel, nagy teljesítmény otthon és út közben

Forrás: Microsoft

A stílusos laptop második generációja új színekkel, nagyobb teljesítménnyel és számos egyéb fejlesztéssel lett gazdagabb. A vékony, könnyű és elegáns, nagy teljesítményű eszközt különösen figyelemreméltóvá teszi luxuskivitelű, tartós alumíniumháza, polikarbonát kompozit gyanta alapanyaga és 30%-os újrahasznosított fogyóanyag-tartalma. Az élénk, 12,4” méretű PixelSense képernyő munkához és játékhoz is kiválóan alkalmas. Az alkalmazásokkal folytatott fejlett interakciót támogató érintésvezérlés mellett a laptop kényelmes billentyűzettel is használható. A továbbfejlesztett HD-kamerával a felhasználó folyamatosan tarthatja a kapcsolatot barátaival és családtagjaival.

Forrás: Microsoft

A Microsoft Surface Laptop Go 2 modell 11. generációs Intel Core mobil processzorral dolgozik, így könnyedén boldogul a párhuzamosan futó alkalmazásokkal. Természetesen gyors RAM-memóriával és SSD-merevlemezzel is fel van szerelve. Grafikus megoldásként beépített Intel Iris XE Graphics választható hozzá. Az eszköz teljesítménye így biztosan nem hagy maga után semmi kívánnivalót!

Egy mobileszköznél az akkumulátor-üzemidő is fontos szempont. A Surface Laptop Go 2 e tekintetben sem okoz csalódást: egyetlen töltéssel a munkanap végéig használható. A beépített akkumulátor maximális üzemideje jellemző használat esetén 13,5 óra.

Jó hír, hogy a Surface Laptop Go2 ára is megfizethető.

Így már semmi nem szabhat határt fantáziájának és kreativitásának!

További érdekes részletekért keresse fel a www.also-laptopneked.hu/surface címet.