Az élethosszig tartó tanulás a siker titka

Vágólapra másolva!
Hol van már az az idő, amikor egy huszonévesen szerzett képesítéssel a nyugdíjig sikeresen boldogult valaki?! Az élet ma már a „lifelong learning", azaz az élethosszig tartó tanulás jegyében folyik, s ezt a Széchenyi István Egyetem is támogatja változatos szakirányú továbbképzéseivel.
Vágólapra másolva!

A készségek, képességek és ismeretek folyamatos, egész életen át tartó fejlesztése – erről szól az élethosszig tartó tanulás, amely ma már nemcsak bevett gyakorlat, hanem a siker egyik feltétele is. A Széchenyi István Egyetem Felnőttképzési Központja azokért a tanulni vágyó emberekért jött létre, akik ezen az úton járnak, s önmaguk folyamatos képzése számukra létforma, életkoruktól függetlenül. Hallgatóink tudják, hogy az oktatás jól és hosszan kamatozó befektetés a jövőbe, ehhez pedig színes képzési palettáról válogathatnak – komplex szolgáltatás formájában – a változatos, különféle szintű és tartalmú továbbképzések között. Ezek között vannak egymástól függetlenül is helytálló vagy összekapcsolható, általános alapozó, előkészítő, kiegészítő és szakmai képzések, az egyetem bázisain, Győrben, Mosonmagyaróváron, Zalaegerszegen és Budapesten. A tematika az egyetem képzéseinek valamennyi területét felöleli, a műszaki, jogi, gazdasági és társadalomtudományi hivatásoktól a pedagógiai és agrár szakirányú képzésekig.

SZÉCHENYI EGYETEM


A szakirányú továbbképzések tökéletesen alkalmasak szakmai specializálódásra, elmélyülésre - és nem mellékesen új szakképzettség megszerzésére -, hiszen a korábban megszerzett tudást elmélyíteni nemcsak mesterszakon vagy doktoranduszként lehet. A minimum két, legfeljebb négy féléves szakirányú továbbképzéseken alap- vagy mesterfokozatot követően lehet részt venni, tematikája a korábban megszerzett tudásra épül.


A számos szakirányú továbbképzés fejlődési, továbbtanulási lehetőséget kínál a diplomásoknak, messzemenően épít a jelentkezők saját szakterületén szerzett szakmai tapasztalataira. További jellemzője, hogy tematikájával jól alkalmazkodik a gazdasági szféra igényeihez, reagál a munkaerőpiac gyors változásaira, így valóban naprakész, piacképes tudást és gyakorlatias tudásanyagot ad a jelentkezőknek, köszönhetően az oktatói gárdának, mely az egyetemi oktatók mellett az adott terület elismert, sikeres szakembereiből áll.


Képzéseink kialakításakor figyelembe vesszük hallgatóink időbeosztását, életük számos más dimenzióját. Központunk számára fontos, hogy gazdasági, társadalmi igényekre válaszolva, azokhoz folyamatosan igazodva hívjuk életre képzéseinket egyének vagy cégek számára is. Így kínálatunkban a rövid futamidejű tanfolyami képzésektől a diplomát adó képzésekig többféle ajánlat megtalálható, számtalan szakmai területet célozva. Mivel egyre hangsúlyosabb elvárás az idő és költséghatékonyság, rengetegen keresik az elektronikus háttérrel részben vagy egészben támogatott képzéseinket, s nálunk tanulnak azok az igényes felnőttek is, akik minőségi gyakorlatorientált oktatást keresnek.


Partnereink olyan cégek és intézmények is, amelyek számára a tudásérték komoly tőke, annak megőrzése és fejlesztése a gazdasági és üzleti eredményességük alapja. Visszajelzések, valamint a pályakövető rendszerünk adatai visszaigazolják, hogy a Széchenyi István Egyetem felnőttképzési rendszerét választók oktatási ráfordítása valóban sikeres, megtérülő befektetés.

Válasszon képzéseink közül!
https://www.uni.sze.hu/jelentkezz-hozzank
https://felveteli.sze.hu/szakiranyu-tovabbkepzesek-1