Már 10 éve ad kihagyhatatlan tippeket a balatoni éttermekről és borászatokról a Balatoni Gasztrokalauz

Magyar Konyha, Balaton
Vágólapra másolva!
Már 10 éve ad kihagyhatatnak tippeket a balatoni éttermekről és borászatokról a balatoni Gasztrokalauz, ami nem is igazán étteremkalauz, hanem inkább kulináris útikönyv. Az idei kiadás 45 új hellyel bővült, így 305 tippel szolgál az olvasóknak. A kiadvány csütörtöktől a Magyar Konyha mellékleteként kapható.
Vágólapra másolva!

Tíz éve indította útjára a Magyar Konyha Balatoni gasztrokalauzát. Az idei kiadványban 305 tippet kap az olvasó, hogy a Balatonnál hol és mit érdemes enni és inni, ráadásul ezekből 45 új a kiadványban.

Forrás: Magyar Konyha

A lap nem csak éttermeket, borászatokat javasol, hanem összeállította a top 10 éttermet, vendéglőt, standbisztrót, kikötői vendéglőt, cukrászdát, fagyizót, de még a kilátást is.

Forrás: Magyar Konyha

De akkor sem leszünk bajban, ha nem egy környéket szeretnénk körbejárni, mert arra is tippet kapunk, hogy Keszthely és Badacsony, Siófok, Balatonfüred környékén vagy éppen a Káli-medencében mely helyeket érdemes felkeresni.

Forrás: Magyar Konyha

A Balaton 2022 134 oldalon keresztül vezet minket át Balaton legjobb, legizgalmasabb és legújabb helyein, a magazin csütörtöktől kapható.