Csaláson kapták Csonka Andrást, lebukott

Csonka András
Vágólapra másolva!
Eddig sosem hallott titokról hullott le a lepel - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Napvilágra került Csonka Andrásról egy leleplező videó, amelyből kiderül, hogy korábban a szabályokat áthágva érte el a célját. A legfurcsább az egészben, hogy a szóban forgó felvételt ő maga töltötte fel az Instagram-oldalára. A színész igazán szerencsés, ugyanis a mai napig jó kapcsolatot ápol gimnáziumi osztályfőnökével, aki izgalmas és persze kínos emlékeket is elmond róla. Figyelemreméltó memóriával rendelkezik Hetés Márta néni, s ma már bátran meséli azokat a régi történeteket, amiket annak idején hét pecsétes lakat alatt kellett őriznie.

A titkok elhallgatásával osztályát és saját magát is védte, hiszen a színész és diáktársai évekkel ezelőtt országos botrányt robbantottak ki.

Tömeges csalás

Az érettségi minden tizenéves vállára óriási nyomást helyez. Ezt a traumát szerette volna elkerülni Csonka András egykori osztályfőnöke, akit a színész arról kérdezett, mi volt élete egyik legnagyobb megrázkódtatása.

"Eleve ez az osztály nagy megrázkódtatás volt.

Mondtam nekik, hogy bemegy a puska, de ne írjátok le, csak nézzétek meg, hogy a kis kettes meglegyen! Erre föl született huszonvalahány ötös. (...) Volt benne egy elírás, amit 17-en másoltak le" - mondta Márta néni, aki hozzátette, senki nem vállalta ezért a felelősséget.

Az igazgatóval arról volt szó, hogy egy év múlva meg kell ismételni az érettségit és addig a diákok nem tanulhatnak tovább."

"Be kellett vinnünk a dolgozatokat. Beléptem a gimnáziumi főosztályvezető szobájába, ott ült a Vékony Pista és azt mondta: Márta, gondolhattam volna, hogy a maga osztálya..." - mesélte nevetve az egykori pedagógus, s végül sikerült elsimítaniuk az ügyet és a diákok szóbeli matematika vizsgát tettek.