Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Elrontották a plasztikai műtétjét a világsztár modellnek, így néz ki most - fotó

Vertical FASHION FASHION SHOW FASHION MODEL READY-TO-WEAR COLLECTION SPRING COLLECTION AMERICAN SHOT clothing of black color TRANSPARENT CLOTHING
Linda Evangelista, 1994
Vágólapra másolva!
Egy rosszul sikerült plasztikai beavatkozás után évekig rejtőzködött Linda Evangelista, most azonban frissen készült róla egy divatfotó.
Vágólapra másolva!

Linda Evangelista a kilencvenes években igazi szupermodell volt, olyanokkal emlegették egy lapon, mint Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Naomi Campbell vagy épp Helena Christensen. Ma már 57 éves, és – a többiekkel ellentétben – alig emlékeztet a régi önmagára: egy elrontott plasztikai beavatkozás után a teste teljesen eltorzult, feldagadt.

Linda Evangelista 1994-ben Forrás: AFP/Gerard Julien

Evangelista több évig rejtőzködött is, majd idén februárban a People magazinnak mesélte el, hogy 2015-2016-ban kipróbálta a zsírleszívás alternatívájaként megjelent módszert, egy ritka mellékhatásként a zsírsejtjei azonban pont fordítva reagáltak: nem elsorvadtak, hanem megdagadtak, amitől a teste és az arca eldeformálódott.

Mostanra valamennyire megbarátkozott megváltozott külsejével, és újra vállalt divatfotózást is: a Fendi kampányába szállt be, amiről az Instagramon mutatott egy felvételt. Íme:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről