Elképesztő összeget kért Tóth Gabitól egy bébiszitter

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Tóth Gabi ki sem látszik a munkából, otthon a családanya szerepét tölti be, emelett folyamatosan fellépésekre jár és építi zenei karrierjét. Nincs egyszerű dolga, ezért úgy gondolta, hogy néha napján jól jönne egy kis segítség, majd ledöbbent az árajánlatokon.
Vágólapra másolva!

„Borzasztóan szerencsések vagyunk, hogy az esetek nagy részében családon belül megoldjuk a gyerekfelügyeletet, de heti kb. 2 nap, pár órát gondoltam külső segítséget igénybe venni. Hosszú hetek óta mégsem találok senkit" – kezdte Tóth Gabi a Család.hu oldalon található saját blogján.

„Részben a fenti okok miatt, részben pedig azért, mert sokan azt gondolják, hogy a magyar előadók is az amerikai sztárok színvonalán élnek. Hát nagyon nem. A többiek nevében nem tudok beszélni, nekünk nem is célunk. Engem tényleg nem a luxus tesz boldoggá. Imádom a hétvégi piacozásokat, a falusi csendes életet. Nem hordok luxuscipőket és megfizethetetlen táskákat sem használok. Hétköznapi életet élünk, csak más időbeosztásban. Szóval a lényeg, hogy nem tudok kifizetni vagyonokat pár óra segítségért.

– mesélte az elképesztő történetet az énekesnő, aki nagyon elszomorodott emiatt és a hiába való keresés miatt is.

„...A lányom boldogsága, biztonsága mindennél fontosabb számomra/számunkra, és tényleg nem sajnálnám rá a pénzt, de muszáj a realitások talaján maradnunk, mert fel is kell nevelni. Az elmúlt 2 év nagyon megtanított arra, hogy soha ne bízzam el magam. Most éppen van munkánk, de nem tudhatjuk, mi lesz. Én most spórolok. Figyelek arra, hogy mire költök, mert még mindig az a vágyam, hogy egy saját kis házunk legyen a Dunakanyarban, és Hanninak mindent megadhassak (az észszerűség határain belül persze)" – zárta gondolatait a történtekkel kapcsolatban Tóth Gabi.