Súlyos alkoholizmusáról vallott az exmodell

Vágólapra másolva!
John Legend felesége, Chrissy Teigen éveken át alkoholista volt, amit ma már nem szégyell bevallani. Olyan súlyos volt nála a probléma, hogy sok dologra nem is emlékszik azokból az időkből, amit ma már nagyon bán. 
Vágólapra másolva!

Chrissy Teigen, aki korábban modellként dolgozott, ma már a világhírű énekes, John Legend példamutató felesége és családanya. Ám közösségi oldalán arról vallott majdnem 40 milliós követőtáborának, hogy korábban menthetetlen alkoholista volt.

Teigen így írt arról az időszakról:

"365 nap alatt egy csepp alkoholt sem ittam! Hiányzik néha a tébolyult és gondtalan érzés, de hogy őszinte legyek, a vége felé már nem adta azt a vidám érzést az ivás. Azért ittam, hogy véget vessek az őrült szorongásnak, ami később többnyire elmúlt, amikor - értsd - abbahagytam az ivást! Sóhaj. Mindenesetre nagyon jól érzem magam. Néha nagyon frusztrált vagyok, amikor visszatekintek olyan napokra, amelyekre sokkal jobban kellene emlékeznem, mint amire az alkohol miatt emlékszem. Mint amikor kávéházi patront ittam és elaludtam, miközben egy steakhouse séfje tanított engem (a barátaimat) a házamban, hogyan készítsek rántott hagymavirágot.

LOL. Vannak képek az élet nagy pillanatairól, ahol teljesen zavaros a tekintetem. Vannak rendes divatfotózásokról, vannak strandolásról a családdal. Bár őszintén szólva még mindig nem tudom biztosra, hogy soha többé nem fogok inni, de azt tudom, hogy soha többé nem akarok ilyen lenni. És egyelőre egyik opció sem a legjobb. Hagyom, hogy a rossz álmok előjöjjenek, és megpróbálom őket terápiával, pia nélkül lerendezni. Imádkozom, hogy újra csinálhassak virágzó hagymát." Így Teigen még azt is leírta, hogy nem biztos, hogy nem nyúl újra a pohárért, a bátorságért és őszinteségéért még Selma Blair színésznő is gratulált neki.