Vágólapra másolva!
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő FC Barcelona edzője, Xavi nem nyugszik bele, hogy Lionel Messi már nincs a katalán sztárcsapatnál, és arra kérte a klub vezetőit, hogy hozzák vissza a az argentin szupersztárt.

A katalán csapat edzője még mindig remek kapcsolatot ápol Messivel - a hírek szerint folyamatosan tartják a kapcsolatot -, így nem meglepő, hogy már arról cikkeznek Spanyolországaban, hogy az argentin támadó visszatérhet a korábbi sikerei helyszínére. Xavi úgy gondolja, hogy hétszeres aranyladás játékos 35 évesen is hozzájárulhat ahhoz, hogy a Barca újra a csúcsra jusson.

Xavi visszavárja Messit a Barcelonához Forrás: NurPhoto via AFP/Xavier Bonilla/NurPhoto/Xavier Bonilla

Messi - aki 2021 nyarán a Barcelona nehéz anyagi helyzete miatt volt kénytelen távozni - két évre írt alá a PSG-hez, de további egy évre szóló opció is van a szerződésében, ezzel pedig a jelenlegi klubja élni is kíván. A sztárjátékos azonban még kivár, azt kérte, várjanak a döntéssel a katari világbajnokság végéig.

A Sport információi szerint a vezetőedző már a klub vezetőségével is egyeztetett Messi visszatéréséről.

Nem Xavi az egyetlen, aki szívesen látná újra Barcelonában Messit, nemrég a klub elnöke, Joan Laporta beszélt arról hogy a közös történetük még nem ért véget a világklasszis támadóval.