Addig kínozták a saját kisfiukat, amíg a gyerek bele nem halt

Vágólapra másolva!
A 34 éves, montanai Stephanie Grace Byington és párja, a 33 éves Emilio Emmanuel Renova a lehető legszigorúbb börtönbüntetést kapta, miután addig kínozták saját kisfiukat, hogy az ötéves Antonio "Tony" Renova 2019-ben belehalt az embertelen bánásmódba. A gyereknek olyan rossz élete volt, hogy ahhoz képest a halál szinte megváltást jelentett számára.
Vágólapra másolva!

2019 novemberén a rendőrök borzalmas állapotban találtak rá az ötéves Antonio "Tony" Renovára.

A kisfiú eszméletlen volt, feje be volt törve, orrából és szájából folyt a vér. Testét zúzódások borították, és a lába is törött volt.

Miután semmire nem reagált, a helyszínen halottnak nyilvánították.

Forrás: DailyStar

A rendőrök a fürdőkád szélén és belsejében is vérnyomokat találtak.

A hírek szerint a család abszolút nem tűnt stresszesnek, vagy zaklatottnak, amikor a rendőrök a lakásba érkeztek, és az apa egyáltalán nem úgy viselkedett, ahogy egy ilyen tragikus esemény után természetese lett volna.

Byington beismerte, hogy előző este hallotta, hogy párja veri a fiukat a fürdőszobában, de nem tett semmit. Hozzátette, korábban ő és párja övvel és kábelekkel is ütötték a gyereket.

- mondták a rendőrök.

A bíróságon az anya azzal próbált védekezni, hogy kényszerítették őt arra, hogy bántsa a fiát, ám a bíró nem hitt neki, és élettársával együtt 100 év börtönre ítélte.

- mondta Elizabeth Best bírónő.

Az ügy harmadik vádlottja, egy Racso James Birdtail nevű 25 éves fiatalember pedig 15 év börtönt kapott,

amiért a gyerek apját további bántalmazásra biztatta, a fiú halála után pedig megróbált segíteni a bűnjelek megsemmisítésében - írja a DailyStar.