Több tucatnyi színben jön a Galaxy Z Flip 4

Samsung Galaxy Z Fold 3 és Flip 3
Vágólapra másolva!
Ezt véletlenül a Samsung erősítette meg a készülékbiztosítási webhelyén.
Vágólapra másolva!

Nem feledkezett meg az elmúlt hónapokban a mobilok testre szabásával kapcsolatos ígéreteiről a Samsung, a brit Care+ webhelyén pedig most idő előtt kiszivárogtatta, hogy az augusztus 10-én bemutatkozó Galaxy Z Flip 4 több tucatnyi színkombinációban lesz megvásárolható.

A Galaxy Fold 4 csak pár normál kiadásban lehet kapható, de a Galaxy Z FIip 4 különleges kiadása közel hattucatnyi színkombinációban lesz megrendelhető Forrás: Samsung

A cég biztosítási oldala szerint a kagylószerű kialakítású, kettéhajtható kijelzős okostelefon normál kiadásai kék, lila, fekete, továbbá arany borításban lesznek kaphatóak. Viszont a felárért külön rendelhető Bespoke Edition modellen a vevők konfigurálhatják majd az oldalkeret színét (fekete, ezüst, arany), továbbá külön-külön a külső borítás mindkét részét (zöld, kék, vörös, sárga, fehér), így a telefon különleges kiadása összesen 71-féle színkombinációban lesz elérhető.

A tabletszerű Galaxy Z Fold 4-ből elvileg nem lesz Bespoke Edition, csak bézs, zöld-szürke, továbbá fekete kiadásokban válhat elérhetővé. A helyzet nem meglepő annak fényében, hogy a Bespoke Edition elsősorban a stílusosságra átlag felett adó fiataloknak szól, ők pedig a kettéhajtható kijelzős mobilpáros közül szinte biztosan a Galaxy Z Flip 4-et választják majd.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!