Betett Henry Cavill gamer PC-jének a sok utazás

henry cavill gamer számítógép
A háromból csak egy házhűtőt tudott kicserélni, de hamarosan megjön majd a többi is
Vágólapra másolva!
Processzorhűtőt és házventilátorokat cserélt szabadidejében a The Witcher sztárja.
Vágólapra másolva!

A múlt héten koronavírusos problémák miatt átmenetileg leállt a The Witcher sorozat harmadik évadának forgatása, a pletykák szerint a főszereplő Geraltot alakító Henry Cavill tesztelt pozitívra. Akármi is legyen a helyzet, nagy baja biztosan nincs a korábban Supermant is alakított színésznek, látszólag a kényszerpihenőt kihasználva nekiállt szerelni a két éve összeállított gamer számítógépét.

A háromból csak egy házhűtőt tudott kicserélni, de hamarosan megjön majd a többi is Forrás: Henry Cavill / Instagram

A mai napig csúcshardverekkel, AMD Ryzen 9 processzorral és NVIDIA GeForce RTX 3090 videókártyával szerelt számítógép a közelmúltban kezdett rakoncátlankodni, tönkrement a központi egység all-in-one folyadékhűtője. Cavill elsősorban a PC sok utaztatását okolja a szerencsétlenségért, az angliai hőhullám már csak a végső pofont adhatta meg a hűtőnek.

A filmsztár szokása szerint nem garasoskodva egy NZXT Kraken Z73-ra váltotta le a kimúlt hűtőt, ráadásul azt kapásból moddolva Noctuákra cserélte a gyári ventilátorokat a radiátorán. Cavill szerint még nincs vége a szerelgetésnek, a számítógépházban lévő többi ventilátort is le kívánja cserélni a Noctuákra, bár sajnos nem tudott egy füst alatt eleget venni, így a mostani szerelési körben csak egyet sikerült lecserélnie közülük, de nem kell már sokat várni a maradék kettőre.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!