Özvegye szerint a túlvilágról üzent neki Andy Vajna - kép

Vajna Tímea
Vágólapra másolva!
A híres filmproducer, Andy Vajna augusztus elsején, a mai napon töltötte volna be a 78. életévét. Özvegye, Vajna Tímea egy furcsa jelenségre figyelt fel néhai férje születésnapján, melyről úgy gondolja, hogy egy üzenet a túlvilágról.
Vágólapra másolva!

Minden évben megemlékezik férje születésnapjáról és halálának évfordulójáról is Vajna Tímea, aki nemrég kapta meg az amerikai állampolgárságot, ezzel áthelyezve lakhelyét a tengerentúlra. Az özvegy már éjjel elkezdte a megemlékezést közösségi oldalán is a néhai férjéről készült fotóval, majd egy érdekes jelenségre lett figyelmes, amit szintén megmutatott követőinek is.

Remélem, valahogy hasonlóan ünnepelsz az angyalokkal... Nagyon hiányzol" – írta Vajna fotója mellé, majd egy sárga Lamborghinit osztott meg, melyről úgy gondolja, hogy egy üzenet számára.

„Most, St. Tropez-ben a hotelben ez a kocsi állt. AV – Andy Vajna, 074 – 74 éves korában ment el Andy, és a kedvenc kocsim... hogy biztos, hogy észrevegyem. Hiszek a jelekben, és hogy mindig velem vagy és próbálsz vigyázni rám" – írta a valóban meghökkentő kép mellé a filmproducer özvegye, aki azóta már néhai férje sírhelyéről, a Fiumei úti sírkertből is bejelentkezett, ahol Vajna képeivel és egy hatalmas koszorúval köszöntötte őt.

Forrás: Vajna Tímea Instagram
Forrás: Vajna Tímea Instagram
Forrás: Vajna Tímea Instagram

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva érhető el 24 órán keresztül.