Veszélybe került Till Attila új műsora forgatásán

Till Attila és Gáspár Zsolt, Város vs Vidék
Vágólapra másolva!
Jövőhéten indul a TV2 vadonatúj vetélkedője, a Város vs Vidék, mely azon kívül, hogy rendkívül szórakoztató és izgalmas műsornak ígérkezik, egyáltalán nem veszélytelen a játékosokra és a műsorvezetőkre nézve sem.
Vágólapra másolva!

Augusztus 8-tól tűzi műsorra a TV2 a Város vs Vidék című műsorát, melynek forgatásán történtek meglepő és veszélyes dolgok, melyekről Till Attila beszélt, akinek volt egy elég félelmetes jelenete.

de azért volt veszély is, mert a forgatás miatt a szarvasmarha meg volt ijedve. Volt rajta egy nyakörv és két ember fogta, de illúzió, hogy egy 600 kilós állatot meg lehet fogni. Fokozatosan édesgettem oda és etettem is közben. Tejet akartam kérni tőle a reggeli kávémba, de csak a 18. próbálkozásra sikerült, előtte körbe-körbe kergettük egymást az oszlop körül – mesélte a Borsnak Till Attila, aki utólag már nevetett a veszélyes szituáción.

„Nagyon városi ember vagyok, de közben meg a fene sem tudja, mert mindent meg lehet szokni. Ahogy az ember idősödik, egyre jobban vágyik a vidéki létre" – zárta gondolatait a műsorvezető.

Város vs Vidék Forrás: TV2