Óriási gyémántgyűrűt vettek észre a Stranger Things fiatal színésznőjén

The Paley Center For Media's 35th Annual PaleyFest Los Angeles - "Stranger Things" - Arrivals GettyImageRank2 People HORIZONTAL SMILING USA California City Of Los Angeles Hollywood - California One Person Photography The Media Arts Culture and Entertainme
HOLLYWOOD, CA - MARCH 25: Millie Bobby Brown attends The Paley Center for Media's 35th Annual PaleyFest Los Angeles - "Stranger Things" at Dolby Theatre on March 25, 2018 in Hollywood, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Stranger Things című sorozat színésznőjét, Millie Bobby Brownt nemrég egy óriási gyémánt gyűrűvel az ujján fotózták le, a rajongóknak nem is kellett több és rögtön találgatni kezdtek, vajon eljegyezte-e a fiatal színésznőt a párja.
Vágólapra másolva!

A 18 éves brit színésznő épp szerelmével, Jake Bongiovival sétálgatott New Yorkban, amikor lefotózták őket. Nagyon boldognak tűntek és meghitten viselkedtek egymással. A fiatalok már lassan egy éve, hogy egy párt alkotnak és remekül kijönnek egymással. Az alábbi felvételek nemrég készültek róluk, melyeken felfigyeltek a Brown ujján lévő hatalmas gyűrűre és rögtön szárnyra kapott a pletyka.

A húszéves Jake Bongiovi apja nem más, mint a rockzenész Jon Bon Jovi, viszont ő és felesége csak 28 évesen házasodtak össze. Amennyiben most jegygyűrűt visel a színésznő, azzal jócskán megelőznék a rockzenészt és feleségét.