Jöhet a baba Curtiséknél

Curtis, Barnai Judit
Vágólapra másolva!
Igaz, hogy Curtis és kosárlabdázó barátnője nemrég békültek ki egymással – bár a szakítást a rapper utólag tagadja – és mindig is viharos kapcsolatban éltek egymással, most mégis meglepő dolgot árult el.
Vágólapra másolva!

Curtis arról beszélt, pontosan hogyan ismerkedett meg Barnai Judittal és jelenleg milyen a kapcsolatuk, hiszen nemrég szakítottak egymással, majd újra kibékültek. A rapper elárulta, hogy ő szólította meg a kosárlabdázót egy balatoni bárban, azóta is a Balaton az egyik kedvenc helyük, már a költözésen is elgondolkodtak.

a tavat, a vizet. Beszéltünk arról is, hogy tök jó lenne leköltözni. Nyugtató hatású – idézi a Blikk a rappert, aki arról is mesélt, hogyan jön ki párja az előző kapcsolatából született kisfiával és milyen terveik vannak a jövőre nézve.

„Még az elején tartottunk, amikor Judie szeretett volna találkozni Doncsival. Nem tudtam kezelni a helyzetet, mert nem akartam elhamarkodottan bemutatni a gyerekemnek, szerettem volna előbb felkészíteni a fiamat" – mesélte Curtis, aki azt is elárulta, hogy közös gyereket szeretnének majd párjával, azonban esküvőt egyikük sem tervez.

A témával kapcsolatban megszólalt Barnai Judit is, aki elárulta, hogy ő hogyan látja a közös jövőt.

Ezt a témát fel sem szoktam hozni, a közös gyermekről viszont inkább beszélünk. Én nagyon szeretnék - fogalmazott Barnai, majd hozzátette: Curtis három fiút szeretne, ő viszont inkább lányokat.