Egy férfi redőnyszerelőnek kiadva magát szerezte meg egy idős asszony pénzét

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy férfi redőnyszerelést ajánlott fel az idős asszonynak, aki ezt elfogadta. Amikor a férfi pénzt kért az asszonytól kifigyelte, hol tartja a pénzét. Ezek után elterelte a figyelmét és megszerezte a pénzt, majd elmenekült.
Vágólapra másolva!

Az egyik Csongrád-Csanád megyei kistelepülésen, március 16-án egy férfi bement egy idős, nehezen mozgó asszony udvarára, majd felajánlotta neki, hogy megcsinálja a redőnyeit. Az asszony ezt elfogadta, majd beengedte a házba. A férfi ezek után el is kezdett dolgozni a redőnyökön, később azonban pénzt kért az alkatrészekre. Az asszony ekkor bement az egyik szobába, és a szekrényből elővette a ruháiba rejtett megtakarítását. A férfi a szobába is követte.

Ezek után elterelte az asszony figyelmét, megszerezett 235 ezer forintot majd elmenekült.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az ügyészség kifosztás miatt emelt vádat a férfi ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje 3 év börtönbüntetésre abban az esetben, ha beismerő vallomást tesz és lemond a tárgyaláshoz való jogáról – írja a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség.