Nagy lemondásokkal jár Molnár Andi durva balesete

Dancing With The Stars Molnár Andrea Andi
Vágólapra másolva!
Tegnap számolt be elképesztő balesetéről Molnár Andi, akit a Dancing with the Stars előző két évadában ismerhetett meg a közönség. A táncos hihetetlennek tartja a vele történteket és mindenkinek felhívja a figyelmét, hogy óvatosan használják a közösségi elektromos rollereket.
Vágólapra másolva!

Molnár Andi tegnap szenvedett egy durva balesetet, amikor úgy döntött, hogy közösségi rollert használ autó és bicikli helyett. Elmondása szerint azért szerette eddig a rollert, mert így elkerülhette a közlekedési dugókat, de ezentúl kétszer is meggondolja használja-e majd.

Molnár Instagram-sztoriban mesélte el a történteket és azt is megmutatta, hogy milyen csúnya horzsolásokat szenvedett. A roller ugyanis szétesett alatta menet közben, ő nem tudta megtartani az egyensúlyát és egy parkoló autó alá zuhant, majd hazasántikált és az orvosi ügyeleten ellátták sérüléseit.

A táncosnő azóta otthonában pihen, jegeli fájó végtagjait és lélekben készül egy holnapi táncos eseményre, amit most kivételesen csak nézni fog a baleset következtében.

pihentetem, jegelem, kenem! Holnap pedig irány Baja és a tánc... mármint én majd csak nézem!" – írta képei alatt Molnár Andi.

A képek között lapozhat: