Új kapcsolatáról áradozva alázza meg férjét Kulcsár Edina

Lékai-Kiss Ramóna, Gelencsér Tímea, sajttáj, sajtótájékoztató, dancing with the stars, harmadik évad, TV2, mindneki táncol, táncos showműsor, tánc, 2022.08.08., magyar celebek, celeb, híresség, Kulcsár Edina
Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Nagy a szerelem Kulcsár Edina és a magát G.w.M-nek hívó rapper között, akivel máris első közös gyereküket várják, pedig csak január óta alkotnak egy párt. A volt szépségkirálynő még el sem vált férjétől, Csutitól, de úgy tűnik ez őt egyáltalán nem zavarja. Most egy kétértelmű bejegyzésben áradozott új párjáról, miközben fel sem tűnt neki, hogy ezzel gyerekei apját alázza meg.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina még a Dancing with the Starst is kénytelen volt lemondani váratlan terhessége miatt, de cseppet sem bánkódik emiatt. Legutóbb egy hosszú bejegyzést tett közzé hivatalos Instagram-oldalán, melyben a G.w.M-mel való kapcsolatáról áradozik, miközben megjegyzéseivel volt párját, Csutit alázza meg.

Kulcsár elmondása szerint sokszor nem akarja leírni a gondolatait, melyek kavarognak most benne, most mégis úgy döntött, hogy világgá szeretné kürtölni, hogy mit érez. A bejegyzésben még saját magának is ellentmond, amikor úgy fogalmaz, hogy egy meglévő kapcsolatért küzdeni kell és ezzel példát mutatni másoknak.

ezzel kapcsolatos érzéseinknek, akkor másokat is inspirálhatnánk arra, hogy érdemes a szeretetre és az igaz szerelemre törekedni. Nagyon is megéri egy meglévő kapcsolaton dolgozni (ha lehet) vagy éppen arra törekedni, hogy olyan párra találjon az ember, akivel megvan az összhang és egyik félnek sem kell meghazudtolnia magát ahhoz, hogy működjön a kapcsolat. Én annyi, de annyi szeretetet és megbecsülést kaptam már most, az eddig együtt töltött idő alatt is, hogy azt érzem, ennél több szeretet már el sem fér bennem" – fogalmazott bejegyzésében Kulcsár Edina, aki talán maga sem vette észre, hogy ez mennyire bántó lehet volt párja számára, akivel még a mai napig sem váltak el hivatalosan.