Nagy változást hoz az iPhone 15 Ultra

Apple iPhone 14 Pro Max
Vágólapra másolva!
A legnevesebb elemzők forrásai szerint jövőre már nem az iPhone 15 Pro Max jelenti majd a csúcsot, hanem az iPhone 15 Ultra.
Vágólapra másolva!

Az Apple jócskán előre tervez, ezért nem meglepő, hogy az iPhone 14 modellek után máris az iPhone 15 szériáról szólnak a pletykák. Két elismert, neves elemző (Ming-Chi Kuo és Mark Gurman) is új információkat szórt szét.

Apple iPhone 14 Pro Max Forrás: Apple

Kuo azt mondja, hogy az Apple átdolgozza majd az iPhone 15 és az iPhone 15 Pro modelleket, hogy még tovább növelje az eladásokat. Azt is hozzátette, hogy az idén nagyra nyílt szakadékot még tovább mélyíti majd az Apple a sima és a Pro modellek funkciói, jellemzői között, így még több indoka lesz a vevőknek a drágább készülékeket választani. Értelemszerűen a gyártást is a Pro modellekre koncentrálják majd, mindez pedig az iPhone-ok átlagárait is még tovább emeli.

Az első USB-C-s iPhone alkalmából ráadásul névváltásra is készülhetünk. Kuo szerint a Pro szérián belül is nagy különbségek lesznek, Gurman pedig arról beszél, hogy nem lesz iPhone 15 Pro Max, annak a helyét ugyanis az iPhone 15 Ultra veszi majd át. A Watch Ultra és az M szériás Pro, Max, Ultra processzorok fényében ez nem lenne meglepő.