Csoportos szex után rálőtt a férfiakra két budapesti prostituált - videó

20-29 Years 25-29 Years Adult Age Anatomy Bag Banknote Beauty Behaviour Black Hair Body Part Business Business Sector Caucasian Ethnicity Charming Close-up Clothes Couple Currency Danger Dark Discretion Dress Dusk Economy Euro Europe Females Finance Flirt
France, prostitute being made pay.
Vágólapra másolva!
Bűnszövetségben és üzletszerűen elkövetett lopás, információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás kísérlete, valamint felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás miatt emelt vádat a Budapest VI. és VII. Kerületi Ügyészség két fiatal prostituált és két férfi ellen.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint egy 20 és egy 24 éves nő 2020 nyarától fél éven keresztül prostitúciós tevékenységből tartotta fenn magát. Egy nap megállapodtak abban, hogy "ügyfeleiket" meglopják. Tervüknek megfelelően, 2020. szeptember 16-án, amikor egy V. kerületi lakásban szexuális szolgáltatást nyújtottak két ügyfelüknek, a férfiak figyelmetlenségét kihasználva, elvették a mobiltelefonjukat, karórájukat, pénzüket, bank- és hitelkártyáikat, személyi irataikat több mint 100 ezer forint értékben. Aztán a kártyákkal három különböző belvárosi ATM-nél is megpróbáltak pénzt levenni.

A veszélyeztetett összeg 750 ezer forint volt.

A kiadott felvételen az látható, amikor a két nő a lopás után megpróbál pénzt felvenni a férfiak kártyáival:

Legközelebb már segítséget is kértek, két férfit is beavattak a tervbe. Ismerőseik a helyszín közelében várakoztak arra az esetre, ha segítség kellene a prostituáltaknak - írta a Fővárosi Főügyészség az Origónak küldött közleményében.

2021. január 18-án egy terézvárosi lakásban, kihasználva ügyfeleik figyelmetlenségét, ellopták a telefonjaikat. Amikor el akartak menni, rájöttek, hogy a bejárati ajtó be van zárva. A két férfi keresni kezdte a telefonokat, amitől a két nő nagyon megijedt. Kiabálni kezdtek, és közben hívták a bűntársaikat.

Aztán az egyikük előkapott a retiküljéből egy légpisztolyt, és ráfogta a férfiakra azzal, hogy le fogja őket lőni.

Ekkor ért a lakáshoz a két férfi. Rugdosni kezdték a bejárati ajtót, és közben hangosan fenyegetőztek. Amíg a férfiak egymással voltak elfoglalva, a két nőnek valahogy sikerült a folyosóra nyíló ablakon keresztül kimásznia a lakásból. Amikor az egyik rugdosódó meglátta az ablakot, odalépett és belógatott egy tőrt, majd szúró mozdulatokat tett az egyik áldozat felé. Eközben "kollégája" kikapta a légpisztolyt a prostituált kezéből és

az ügyfele feje felé lőtt. A lövedék eltalálta a férfi nyakát.

Ez volt az a pillanat, amikor a támadók úgy döntöttek, ideje elmenekülni.

Ezzel a pisztollyal támadták meg a férfiakat Forrás: Magyarország Ügyészsége

A Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség az ügyben bűnszövetségben és üzletszerűen elkövetett lopás, információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás kísérlete, valamint felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás miatt nyújtott be vádiratot a bíróságra. A kerületi ügyészek mind a négy emberrel szemben fegyházbüntetést javasoltak.

A címlapi / social media kép illusztráció.