Shakira férje őrjöngve rohant ki az ügyvédektől

Gerard Piqué, Shakira
Colombian musician Shakira and partner Kosmoa Founder and President, Spanish football player Gerard Pique attend the Davis Cup Presentation on September 5, 2019 in New York. (Photo by Bryan R. Smith / AFP)
Vágólapra másolva!
A kolumbiai származású énekesnő, Shakira és a focista Gerard Piqué álomélete a megcsalási botrány óta teljesen széthullott. Shakira és Piqué most a gyerekekért harcolnak, de úgy néz ki Piqué ezt a kelleténél nehezebben viseli. 
Vágólapra másolva!

Még harminc perc sem telt el az ügyvédeikkel való tárgyalásból, amikor a sztárfocista vörös fejjel kirohant a barcelonai tárgyalóteremből, míg Shakira mosolyogva távozott onnan, amikor az véget ért - írja a spanyol Hola magazin. A páros nem akar bírósági ügyet csinálni a gyerekkérdésből és így, az ügyvédeik segítségével próbálnak megegyezésre jutni. Piqué állítólag azon mérgelte fel magát ennyire, mert haragudott Shakirára és az ügyvédek ajánlatai sem tetszettek neki. A két fiukat, Milant és Sashát az énekesnő magával akarja vinni Miamiba, míg a focista ragaszkodna a Spanyolországban maradáshoz. Pique nyilatkozatban meg is tiltotta Shakirának és a gyerekeiknek az ország elhagyását.

Shakira és Gerard Piqué 11 évig alkottak egy párt Forrás: AFP/Bryan R. Smith