Megszólalt a válásáról Csősz Boglárka

Csősz Boglárka
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Csősz Boglárkáék tizennégy év után hivatalosan is felbontották a házasságukat. Az egykori luxusfeleség most arról mesélt, hogy miként érzi magát, azt is elárulta, hogy készen áll-e már új párkapcsolatra.
Vágólapra másolva!

Csősz Boglárka egy friss interjúban arról mesélt, hogy miként érzi magát a nyári válása után. "Köszönöm szépen, jól vagyok. Az év eleji nagy döntések és bizonytalanságok után újra azt érzem, hogy világokat rengető energiám van, kreatív és dinamikus vagyok. Nem is tudok és nem is akarok pihenni. Rengeteg megvalósításra váró tervem van" – kezdte a Hot! magazinnak.

Csősz Boglárka Forrás: Csősz Boglárka/Instagram

"Most csak a munkára koncentrálok, szerintem egy hosszú kapcsolatot nem egy másik kapcsolattal kell lezárni. Majd amikor eljön az ideje, akkor várom, hogy meglepjenek. Nem szeretem a szokványos dolgokat, a hagyományos randikat: szerintem akkor ismerjük meg a másikat igazán, ha kimozdulunk a komfortzónánkból. Olyan férfi való hozzám, amilyen én vagyok: aktív, vidám, jövős-menős" – mondta arról, hogy készen áll-e már az ismerkedésre.