Keményen visszavágott az őt eltorzultnak gúnyolóknak Young G Béci felesége

Mészáros Norina Young G Béci
Vágólapra másolva!
Young G Béci felesége nehéz időszakot tudhat maga mögött, ugyanis rosszindulatú daganatot találtak nála, ami miatt életmentő műtétre volt szüksége. A sok betegeskedés után már elkezdődött nála a gyógyulás folyamata, de még nincs a régi formájában, ami miatt sok rosszindulatú megjegyzést kapott az utóbbi időben.
Vágólapra másolva!

A rapper felesége most kénytelen volt újra elmondani a történetét, hiszen az utóbbi időben egyre több sértő megjegyzést kapott külsejére, ami nagyon rosszul érintette. Mészáros a hivatalos Instagram-oldalán közzétett bejegyzésben reagált az őt ért támadásokra.

a gyermekemet és a szülés után 3 hormonális műtétem volt, márciusban még azon izgultunk, hogy megmaradok-e és feltudom-e nevelni a gyermekemet. 2 nap (felkészülés) alatt az eltorzult külső, amit kaptam ettől a csúnya betegségtől, amit nem mondok ki, nem tudtam megváltoztatni. Ma már azt tudom mondani, hogy kezd minden visszaállni a régi kerékvágásba, de még mindig sokat kell dolgoznom rajta, de örülök, hogy legyőztem egy ekkora betegséget, bàr még nem telt el az a bizonyos 5 év tünetmentesség, de érzem, hogy nem lehet baj! ... Viszont az, hogy kapom a bántást fáj a lelkemnek, de tudjátok mit, csináljátok meg utánam, úgy hogy ne hagyjátok el magatokat és boldogok maradjatok! Fő az egészség!" – fakadt ki a bejegyzésében Mészáros Norina.

A bejegyzés alatt sok támogató hozzászólás is érkezett, többek között Megyeri Csillától, Solti Bernitől és Mészáros Norina sorstársától, Fresh Anditól is, aki szintén megküzdött a daganatos betegséggel.