Zámbó Krisztiánék nemrég szakítottak, most közös gyereket akarnak

Zámbó Krisztián, Instagram
Vágólapra másolva!
Ahogy írtuk is, Zámbó Krisztián és szerelme Takács Zsuzsi kibékültek és rájöttek, hogy nem bírják egymás nélkül. A szerelmesek máskor is szakítottak már és bekültek ki utána, de most komoly döntésre jutottak. 
Vágólapra másolva!

Zámbó Krisztián arról mesélt a TV2 Tények Plusz műsorában, hogy mit terveznek párjával a közeljövőben. Zámbó és Takács Zsuzsi újra összeköltöztek és szerelmesebbek, mint valaha. Zámbó Krisztián elmondta, hogy a szakítást ő kezdeményezte, de nem bírta elviselni a lány hiányát és folymatosan letiltotta őt a közösségi oldalakon, de saját bevallása szerint majd beleőrült ebbe.

Ő pedig élete legjobb formáját hozta, láttam a közösségi oldalakon. Akkor rájöttem, hogy ez a szünetelgetés egyáltalán nem volt jó döntés" - mondta Zámbó Krisztián.

Takács Zsuzsival 11 éve tart a kapcsolata, így a lány hiányát egyáltalán nem volt könnyű elviselnie az énekesnek. Végül egy rövid üzenetnek köszönhetően békültek ki, mikor Takács Zsuzsi annyit írt szerelmének, hogy "hiányzol". Ekkor Zámbó éppen egy betegségből gyógyult fel és Takács Zsuzsi azonnal át is ment hozzá egy meleg levessel. Azóta újra együtt vannak. Az esküvő már szóba jött köztük, sőt egy korábbi műsorban már meg is kérte Zámbó a lány kezét, de mostanában a babavállalásról is egyre több szó esik köztük, mert szeretnének gyereket, mégpedig hamar - árulja el Zámbó Krisztián a riportban.