Először szólalt meg a szakítás után L.L. Junior volt felesége

Körtvélyessy Kinga, L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Idén augusztusban jelentette be L.L. Junior, hogy feleségével, Körtvélyessy Kingával a válás mellett döntöttek, a nő és kislánya már el is költöztek a közös otthonukból. A rappert azóta a fiatal énekesnővel, Dárdai Blankával alkot egy párt, bár ezt hivatalosan még egyik fél sem erősítette meg. Körtvélyessy és a zenész kapcsolata az utóbbi időben nagyon megromlott, a közöttük zajló nyilvános sárdobálás után az elhagyott feleség most szólalt meg először, ő hogyan élte meg ezt az időszakot.
Vágólapra másolva!

Nincs könnyű helyzetben Körtvélyessy Kinga, aki nemrég vesztette el édesanyját és házassága is tönkrement. Viszont ezekből is próbál erőt meríteni, hiszen ott van L.L. Juniorral közös kislányuk, aki miatt erősnek kell maradnia. A válófélben lévő anyuka most új vállalkozását próbálja elindítani, mivel a kétéves Lili már bölcsődés, így felszabadult idejében ezzel tud foglalkozni.

az időszakra. Imádom a kislányomat, csodálatos két éven vagyok túl édesanyaként, ugyanakkor egyre jobban hiányzott az életemből a pörgés és a kreativitás, ahol a képzeletem szárnyalhat. (...) Egy ilyen magányosan töltött estén villant be hamarosan induló vállalkozásom gondolata: hogy nekem gyerekruhákkal kell foglalkoznom! Hiszen Lili születése óta amúgy is kifogyhatatlan ötleteim vannak e téren, de valami olyat szerettem volna kitalálni, ami egyedi és nem jön velem szembe. Valamit, ami igazán vagány, mégis csinos, sportos, ugyanakkor elegáns, letisztult, mégis különleges" - idézi a Blikk Körtvélyessy Kinga szavait.

L.L. Junior és Kinga 2019 januárjában mondták ki a boldogító igent, azóta házasságuk zátonyra futott. Forrás: Facebook