Sokan új esélyt adnának Rubint Rékának, a rajongók petíciót írnak a TV2-nek

Rubint Réka
Vágólapra másolva!
Rubint Réka nagyon csalódott a kiesése miatt, de úgy tűnik, sokan mellette állnak. Rajongói azt tervezik, hogy petíciót írnak a TV2-nek, hogy vegyék vissza a műsorba.
Vágólapra másolva!

Sokan vannak, akik még mindig képtelenek elfogadni, hogy Rubint Réka lett a Dancing with the Stars első kiesője. z edző ugyan mosolyogva nyilatkozta szombat este, hogy értetlenül áll a kiesése előtt, de tudomásul veszi a tényt és csak a jóra akar emlékezni, látszott rajta, hogy rendkívül csalódott, és azóta hosszabban is kifejtette a véleményét.

A Bors szerint a több százezres követőtábora is forrong, sokak szerint igazságtalanság történt, és méltatlan, hogy így megalázták Rubint Rékát. Tény, hogy a táncos műsorban voltak, akik gyengébben teljesítettek a Rubint-Mangra párosnál, de ezt a műsort a nézői szavazatok éltetik, az megy és marad, akire a tévénézők szavaznak vagy nem szavaznak.

Forrás: TV2

Rubint Réka rajongói a pletykák szerint azt gyanítják, hogy annak a népes Facebook-csoportnak köszönhető kedvencük kiesése, akik évek óta csak azon dolgoznak, hogy ellehetetlenítsék a Schobert családot. Erre természetesen nincsen semmilyen bizonyíték.

A rajongói közül most többen azt tervezik, hogy petíciót írnak alá, amiben azt kérik a TV2-től, hogy a párost vigaszágon juttassák vissza a műsorba.