Fontos változást jelentettek be a Dancing with the Stars-szal kapcsolatban

Lékai-Kiss Ramóna, Gelencsér Tímea, sajttáj, sajtótájékoztató, dancing with the stars, harmadik évad, TV2, mindneki táncol, táncos showműsor, tánc, 2022.08.08., magyar celebek, celeb
A harmadik évad táncospárjai: Kulcsár Edina és Bonyhádi Ferenc Vavra Bence és Lissák Laura Pap Dorci és Sebesi Hunor Bárdosi Sándor és Szőke Zsuzsanna Zimány Linda és Bődi Dénes Iván Bence és Stana Alexandra Rubint Réka és Andrei Mangra Somhegyi Krisztián és Tóth Katica Csobot Adél és Hegyes Bertalan Kökény Attila és Mikes Anna
Vágólapra másolva!
Fontos bejelentést tett közzé a TV2 csatorna a népszerű táncos show-műsorral kapcsolatban, ugyanis a következő élő adás nem a megszokott időpontban kezdődik.
Vágólapra másolva!

Hamarabb kezdődnek a Dancing with the Stars élő adásai, mint korábban. Az új időpontot a csatorna már a közösségi oldalain és több felületen is hirdeti, hogy a nézők ne maradjanak le kedvenc műsorukról.

A műsorkezdést egy fél órával korábbra időzítették, így már e hét szombaton is az új időpontban, 19:30-tól tűzik műsorra a táncos show-t és előreláthatólag ez a kezdés a későbbiek során már változatlan marad.