Boldogan tért vissza az Ázsia Expressz kiesője

Kása András, Ázsia Expressz
Vágólapra másolva!
Az Ázsia Expressz első kiesői Rozs Gergő és Kása András voltak, utóbbi azt is elárulta, hogy mit tanult a műsorból.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, az Ázsia Expressz legutóbbi adásában pont az egyik legsportosabb páros esett ki elsőként: Rozs Gergő és Kása András exatlonisták bukták el a hajszát, nekik kellett hazatérniük. A Faternak becézett Kása egyáltalán nem bánja, hogy így alakult, legalábbis ezt mondta, amikor a Ripostnak mesélt a tapasztalatairól.

Kása András az Ázsia Expresszben Forrás: TV2

"Végül is mit veszítettem? Hazatérhettem a családomhoz, akik szeretettel vártak rám, és büszkén öleltek magukhoz. Nekem a legnagyobb ajándék, hogy olyan hírességekkel, színészekkel, zenészekkel játszhattam együtt, akiket mindig is csodáltam. Mindennél többet ér, hogy őket ma már a barátaimnak mondhatom. Én, az egyszerű >>parasztgyerek<< velük futhattam, küzdhettem, és ez nagy ajándék.

Már gyerekként is arról ábrándoztam, hogy ezt fogom csinálni. A tévézés egy jutalomjáték számomra, de nem az életem, csak egy plusz" – magyarázta.

Elárulta emellett azt is, hogy mit tanult a műsorból: "Amit megtanultam az egy hét alatt, az az, hogy az ember minden nyelvismerettel több és több lehet. Én sajnos az alap angol szavakat sem ismertem, és emiatt sokszor éreztem, hogy romlanak az esélyeink.

Én mindig arra törekszem, hogy ember tudjak maradni, történjék bármi. Tőlem nem idegen, hogy segítsek, ha egy ellenfelem kerül bajba, és erre volt példa Ázsiában is. Szerintem nem csak az nyer, aki végigmegy egy versenyen és végül győzni tud, hanem az is, aki >>csak<< második, tizedik, századik" – mondta.