Újabb botrány van Berki Mazsi miatt a Dancing with the Starsban

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Nem tetszik Cookynak és menyasszonyának, hogy Bereczki Zoltán nem kritizálta Berki Mazsit a kislánya szerepeltetése miatt, míg ők tavaly emiatt kaptak néhány beszólást a TV2 élő show-jában.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Bárdosi Sándor öklendezést imitált, miután gratulált Berki Mazsiéknak. A viselkedését másnap azzal magyarázta, hogy szerinte gyomorforgató, hogy az özvegy mindent bevetett annak érdekében, hogy versenyben maradjon, még a kislányát is bevitte a stúdióba, hogy az emberekből együttérzést váltson ki, így a szavazataikkal ne ejtsék ki.

Forrás: TV2

A kialakuló botrányba itt Cooky és Debóra is beszálltak. "Bereczki a Dancing második évadában – amikor mi szerepeltünk és amikor a gyermekeinek tíz másodpercre megjelentek az egyik táncunkban –, azt mondta, hogy társadalmilag nem elfogadott, hogy a kiskorúakat a kameráknak mutogatjuk. Megalázott ezzel minket" - mondták.

" Nem volt bennünk tüske egészen szombatig, amikor megláttuk, hogy a Berki Mazsi kislánya megjelent a kisfilmjében" - tették hozzá.

Forrás: sajtoszoba.tv

"Ha valaki egy évvel ezelőtt azt mondja, hogy társadalmilag nem elfogadott az ilyen, akkor most nem ugyanezt kellene mondania?

Egy szó, mint száz, tisztelem nagyon Bereczkit mint énekest és rendezőt, de zsűriként... öngólt rúgott most ezzel" - mondta Cooky a Borsnak.