Remélem, a kenyér a torkodra akad, ezt üzente Tóth Andi

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Tóth Andi eddig csak fotókkal és videókkal utalt arra, hogy nem ő volt a sztárénekesnő, akit drogos állapotban szállítottak kórházba, helyette a sajtósa cáfolta egyértelműbben. Maga az énekesnő legújabb videójában meglehetősen dühös arcát mutatta.
Vágólapra másolva!

Szinte az egész országot foglalkoztatja, hogy ki lehetett a magyar sztárénekesnő, akit október végén drogos állapotban szállítottak kórházba. Nem csoda, hogy az Origo oldalain is sokat foglalkoztunk az üggyel, és mivel eddig a legtöbb helyen Tóth Andi neve merült fel, vele is, ahogy másokkal is, különböző információk alapján próbáltuk megtudni, ki lehet az.

Tóth Andi Forrás: Tóth Andi/Instagram

Az énekesnő sajtósa egyből cáfolta, hogy Tóth Andit vitték volna kórházba, maga az énekesnő azonban csak fotókkal és videókkal utalt arra, hogy nem ő volt. Több újság azt álíltotta, Tóth Andiról van szó, mi ebben nem voltunk és nem is vagyunk biztosak. Legújabb, egy darabig még elérhető Instagram-sztorijában sem mondta konkrétan, hogy nem ő volt a drogos állapotban kórházba szállított énekesnő, ellenben valamiért éppen az Origót szidta.

"... remélem, az a kenyér a torkodra akad, amit belőlem próbálsz megkeresni" – üzente.

Tóth Andi a videóban Forrás: Instagram/Tóth Andi

Tóth Andi az előző évad nyerteseként egyébként meglepő módon nem lép fel élőben a Dancing with the Stars adásában, ahová többen visszatérnek a korábbi versenyzők közül.

Az énekesnő gyerekkori traumáiról, pánikrohamairól (amikről korábban többször is ő maga mesélt) itt olvashat hosszabban, merészebb képeiből itt talál egy válogatást – miközben a drogbotrányról szóló hírekből itt érhet el néhányat.