Csalódottan távozott a Párharc legutóbbi kieső párosa

Párharc
Vágólapra másolva!
Újabb páros távozott a Párharc című játékból, akiket a műsor nagy esélyeseiként tartottak számon. Ők maguk is meglepődtek az eredményen és meglepő dolgokat mondtak a kiesésükkel kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

A legutóbbi párbajon Tücsi és párja, Sofi csapott össze Monoki Lehellel és Gyenesei Leilával, melyben az utóbbi páros maradt alul. A győztes páros jobb időt teljesített, így az Exatlon műsorvezetője és párja távoztak a Párharcból.

egy fajta csalódottság, hiszen ahogy a játék legelején is kimondtam, szerettük volna megnyerni, meg minél tovább menetelni. De arra azért büszke vagyok, hogy mi tényleg tisztán játszottunk" - fogalmazott Monoki Lehel kiesése után, közben utalva arra, hogy a többiek nem játszanak korrekt módon.

Monoki és Gyenesei úgy gondolják, hogy nyugodt szívvel távoznak, mivel önmagukat adták és erős párosként valószínűleg tartottak az ő végső győzelmüktől.

"Nem voltunk benne ármánykodásban, nem hazudtunk senkinek sem, mi olyanok voltunk ebben a játékban, mint az életben is. A legtöbb nehezítést és szavazatot is mi kaptuk, viszont soha nem érkezett olyan kritika, hogy minket nem szeretnének, vagy konkrét ok, hogy miért érkeztek, úgyhogy valószínűleg erősnek találtak minket" - zárta gondolatait Gyenesei Leila.