Újabb titkok derültek ki az RTL Klub gyerekverő, alkoholista színészéről

Molnár Gusztáv a #Sohavégetnemérős című filmben
Vágólapra másolva!
Újabb titkokra derült fény Molnár Gusztáv állapotáról és arról, hogy mi vezetett az RTL Klub gyerekverő, alkolista színészének hanyatlásához. Egykori jóbarátja, Pécsi Ildikó fogadott fia mesélte el, hogy valójában mi történt Molnárral, mikor kezdődtek a problémái és most milyen állapotban van.
Vágólapra másolva!

Nyár óta foglalkoztatja a nyilvánosságot Molnár Gusztáv állapota és botrányai, mint az, hogy részegen megverte korábbi kapcsolatából született kisfiát, akitől azóta el is tiltották, vagy súlyos alkoholizmusa és mentális problémái, valamint ezeknek köszönhető ismételt válása.

Az ősz elején még önszántából vonult be az elvonóra az alkoholista színész, aki már a delirium állapotában eszmélt rá, hogy orvosi segítségre van szüksége a leszokáshoz. Akkor Molnár azt mondta, hogy nem akar belehalni az alkoholizmusba és jövőbeli terveit szövögette.

Molnár Gusztáv A fekete múmia átka című filmben Fotó: Sebestyén Gábor - Film Positive

Időközben azonban újra elhagyta az elvonót és újabb botrányt okozott a napokban, amikor részegen kiesett egy vonat ajtaján. Az esetről azt állítja, hogy nem emlékszik rá, de valószínűleg csak rosszullét fogta el, míg az eset szemtanúi egyértelműen azt állítják, hogy láthatóan ittas volt a színész.

Most Pécsi Ildikó fogadott fia, L. Péterfi Csaba is megszólalt egykori jóbarátja ügyében, akit nagyon aggasztanak a történtek.

a volt párja, Vivien ugyanis a városban lakik. Gyakran találkoztunk a koronavírus járvány előtt, egy szerethető, humoros, jólelkű férfit ismertem meg benne, pozitív életszemlélettel. A Covid azonban mindent megváltoztatott.

Guszti elvesztette az állását, Vivien tartotta el, aki őszintén szólva tényleg mindent megtett,

hogy lelkileg is támogassa a szerelmét. Azt gondolom, más nő már hamarabb kiszállt volna ebből a kapcsolatból, ő viszont sokáig harcolt Gusztiért. Rá visszatérve nagyon szomorú volt látni, hogyan hatalmasodnak el rajta a lelki problémák, bizony valóban volt időszak, amikor látható volt, hogy iszik, igaz, amikor találkoztunk, soha nem volt ittas" – válaszolta a Ripostnak L. Péterfi Csaba arra a kérdésre, hogy milyen embernek ismerte meg a színészt.

L. Péterfi Csaba Forrás: Instagram/Csaba L. Péterfi

A férfi aggodalmát fejezte ki a lezüllött, alkoholista színész iránt és elmondta, hogy próbálta őt elérni személyesen is, eddig sikertelenül.

és nem mindenki tudja feldolgozni a hirtelen jött népszerűséget. Mindenesetre nagyon remélem, hogy kijön ebből a gödörből, úgy vélem, valóban szüksége van az elvonóra, valamint leginkább arra, hogy megtanuljon önmagára támaszkodni. Bízom benne, hogy ez sikerül" – zárta gondolatait L. Péterfi Csaba.