Feleségének szólította Kulcsár Edinát a gazdag barátja

Kulcsár Edina, G.w.M
Vágólapra másolva!
Még egy éve sem vállalták fel kapcsolatukat Kulcsár Edináék, máris nagyon felpörögtek náluk az események. Nyáron derült ki, hogy a volt szépségkirálynő még el sem vált előző férjétől, Szabó András Csutitól, máris G.w.M, azaz Varga Márk gyerekét várja. Kulcsár válása azóta lezárult, azonban az újabb házasságkötéssel úgy döntött, még várna. Most a rapper mégis feleségeként hivatkozott születendő gyereke anyjára, talán titokban mégis összeházasodtak volna?
Vágólapra másolva!

Folyton borzolja a kedélyeket Kulcsár Edina és gazdag barátja, akik közösségi oldalaikon mutogatják, hogy mennyi pénzük van és méregdrága luxuscikkekkel szítják a feszültséget a követőik között. Elsősorban a nehéz sorból jött G.w.M szokása, hogy szórja a pénzt, amire most megtanította születendő gyereke anyját is, akinek már azt is ő mondja meg, hogy milyen ruhát vehet fel.

Úgy tűnik, hogy Kulcsár Edina sem veti meg ezt az életvitelt és szívesen pózol párjával olyan képeken, ahol azt mutatják, milyen jól megy a soruk. Legutóbb a rapper mutatott egy képet Kulcsár Edináról, akit mindenféle fukszokkal és ékszerekkel aggatott tele, majd levideózta és feltöltötte egy Instagram-sztoriba.

A felvételen a volt szépségkirálynőn több sor vastag aranylánc, két óra és több kiegészítő is látható. Az egyértelműen polgárpukkasztásnak szánt videón Kulcsár Edina először vonakodva áll a kamera elé, de párja ezt rendkívül szórakoztatónak találja.

G.w.M a videóhoz ennyit írt:

– utalt Kulcsár Edinára a rapper, aki vagy hazudik, vagy titokban mégis összeházasodott a páros.

Forrás: G.w.M Instagram

Az eredeti bejegyzés elérhető a linkre kattintva 24 órán keresztül.