Harmincéves várólista van erre a marhahúsos krokettre

Human hand is preparing BBQ steak for party. Dining Barbecue Grill Seasoning Men Males Raw Food Steak Beef Barbecue Adult Holding Cooking One Person Preparation Human Hand Chef Professional Occupation Occupation Decoration Restaurant Party - Social Event
Human hand is preparing BBQ steak for party.
Vágólapra másolva!
A Japánban működő Asahiya családi hentesüzlet, világhírű marhahúsos krokettejét három évtizedes várakozási idővel lehet csak megkóstolni – írja a Nine.
Vágólapra másolva!

A Takasago városában található Asahiya olyan népszerű, hogy 30 éves várakozási idővel lehet csak hozzájutni a világhírű marhahúsos krokettjéhez. A családi hentesüzlet közel 100 éves, azonban csak a 2000-es évek elején váltak internetes szenzációvá, amikor online kezdték árulni a mélyhűtött burgonyás és marhahúsos finomságukat.

A képen az Asahiya híres krokettje:

2016-ban az üzlet abbahagyta a húsos finomság értékesítést, mivel már akkor több mint 14 év volt a várakozási idő arra. Azonban annyira sokan kérték, hogy folytassák a krokettek gyártását, hogy végül belementek a vásárlói igények kiszolgálásába. Ám ma már 30 évet kell várnia annak, aki meg akarja kóstolni az Asahiya üzlet ízletes ételét - derül ki a Nine cikkéből.

Cikkünk címlapi / social media képe illusztráció.