Így járt, aki biztosra vette Anglia diadalát a focivébén

angol, válogatott, szomorú, kiesett
AL KHOR, QATAR - DECEMBER 10: A dejected Harry Kane of England reacts after his team is knocked out of the FIFA World Cup during the FIFA World Cup Qatar 2022 quarter final match between England and France at Al Bayt Stadium on December 10, 2022 in Al Khor, Qatar. (Photo by James Williamson - AMA/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Egy brit nagykereskedő arra kérte az ügyfeleit, hogy vásárolják meg a „Anglia a 2022-es Világkupa győztese" mezét annak ellenére, hogy az angolok kiestek a vébéről. A cég várhatóan 360 ezer font (közel 172 millió forint) veszteséggel néz szembe, miután nem kevés optimizmustól hajtva, 18 ezer angol vb-győztes mezt készített.
Vágólapra másolva!

Anglia a múlt héten búcsúzott el a világbajnokságtól, miután 2-1-re kikapott Franciaországtól. A csapat veresége pedig hatalmas csapást mért egy poole-i székhelyű cég főnökére, aki annyira bízott Gareth Southgate menedzser csapatának győzelmében, hogy 18.000 angol vb-győztes futballmezt vásárolt, hogy majd a döntő előtt értékesítse azokat:

Karl Baxter, a Wholesale Clearance UK ügyvezető igazgatója elmondta, hogy bár szerinte is korai volt a mezek megvásárlása, bízott abban, hogy a csapat végigmegy, és megnyeri a világbajnokságot.

Az ügyvezető úgy tervezte, hogy majd darabonként 29,99 fontért (14 ezer 350 forint) adja el a piros, fehér és kék futballmezeket, amelyeken az „England Cup Winners 2022, azaz „Anglia a 2022-es Világkupa győztese" felirat áll.

Az egyik angol focista, Harry Kane fogja a fejét, miután csapata búcsúzott a 2022-es labdarúgó-világbajnokság katari negyeddöntőjében Forrás: Getty Images/2022 AMA Sports Photo Agency/James Williamson - Ama

A csapat veresége után a nagykereskedő most 9,99 fontért (4780 forint) próbál megszabadulni a pólóktól.

- próbálta menteni a menthetőt nyilatkozatában a szerencsétlenül járt kereskedő.