Hatalmasat bulizó vírusos franciákról és futballfeleségekről szólt a csütörtöki nap

France v Morocco: Semi Final - FIFA World Cup 2022 2022,FIFA,Football,France,Morocco,Qatar,Semi final,Soccer Horizontal
Didier Deschamps aggódik a játékosai miatt
Vágólapra másolva!
A katari labdarúgó-világbajnokság 26., csütörtöki napján még pihentek a legjobb négy közé jutott csapatok, de így is volt miről beszélni a katari világbajnoksággal kapcsolatban. A címvédő franciák óriási bajban vannak, ugyanis egy vírus terjed a csapatnál és már többen is megbetegedtek.
Vágólapra másolva!

A francia válogatottnál őrült bulizással ünnepelték a döntőbe jutást, bár három játékos megbetegedett egy különös vírus miatt, akiket ugyan őket elkülönítettek a többiektől, de Didier Deschamps szövetségi kapitány aggódik, hogy még többen fertőződhetnek meg. A címvédő döntőbe jutása után is ihletet kaptak a mémkészítők, a főszerep ezúttal Kylian Mbappé, na meg a vb-ről lemaradó Marokkóé volt, utóbbi egyébként a Nemzetközi Labdarúgó-szövetséghez fordult a botrányos bírói ítéletek miatt. Ha már játékvezetés, kiderült, melyik bíró vezeti a vasárnapi argentin-francia döntőt.

Didier Deschamps aggódik a játékosai miatt Forrás: Anadolu Agency via AFP/2022 Anadolu Agency/Mustafa Yalcin

Bár Portugália már búcsúzott a vb-ről, mégis a luzitánok miatt volt hangos a sajtó. Egyfelől kirúgták a Fernando Santost, a portugál válogatott szövetségi kapitányát. másfelől ezúttal sem telt el nap, hogy ne jelent volna meg egy újabb botrány Ronaldóval kapcsolatban. Igaz, ezúttal nem az ötszörös aranylabdás portugál sztár, hanem a barátnője, Georgina Rodríguez volt a főszereplő, akit alaposan kiosztott egy Chelsea-játékos szeretője.

Egy másik futballfeleség, Agustina Gandolfo bulija viszont kis híján tragédiával végződött, ugyanis Lautaro Martinez kedvese az argentin válogatott döntőbe jutását ünnepelte egy katari bárban, ahonnan kórházba kellett mennie.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit.