A letartóztatott Oláh Gergő bevallotta, mit tett

Oláh Gergő
Vágólapra másolva!
Egyre nő a botrány Oláh Gergő körül, akiről már napok óta találgatták, vajon miért került több napra fogdába. Most úgy döntött, hogy a találgatásoknak véget vet és tisztázza, mi történt vele valójában.
Vágólapra másolva!

Oláh Gergő hivatalos közösségi oldalán ismerte be, hogy valóban hibázott és vétett a törvény ellen, amikor jogosítvány nélkül az autóba ült. Szerencsétlenségére belefutott egy rutinellenőrzésbe, amikor a rendőrség felfedezte, hogy bevont jogosítvánnyal közlekedik az utakon. Ezt nem hagyhatták büntetlenül, így három napra fogdába zárták az énekest - írja a Bors.

Olykor sietnem kell egyik városból a másikba, vagy az ország egyik végéből a másikba, hogy időben odaérjek a közönséghez, így lett pár gyorshajtás, plusz 1-2 szabálysértés, így sajnos össze is jött a 10 év alatt annyi büntető pont, ami miatt végül bevonták a jogosítványomat egy időre!
Ezidő alatt voltak olyan esetek, amikor sehogy nem tudtam megoldani, hogy eljussak fontos helyekre, így sajnos autóba ültem! Meg is kaptam érte a büntetésem!" - kezdte a bejegyzésében Oláh Gergő, aki kénytelen volt magyarázkodni, mivel az ügy nyilvánosságra került.

Majd magyarázkodni kezdett a vétség miatt, hogy tíz éve van jogosítványa és sosem okozott balesetet, nem ártott senkinek, a gyorshajtások miatti büntetőpontjai gyűltek össze és emiatt vonták be a vezetői engedélyét.

Jobban figyelek ezután!!! Megtanultam egy életre, hogy a felelőtlen, meggondolatlan döntéseknek, mindig lesz negatív következménye! Ezt Ti se felejtsétek el!" - ismerte el végül, hogy hibát követett el.

Oláh Gergő Fotó: Szabó Gábor - Origo