Három gólt kapott, egy 11-est se védett - teljesen elkeseredett a francia kapus

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, Döntő, finálé, Argentína-Franciaország, Argentína, Franciaország, 2022.12.18.
LUSAIL CITY, QATAR - DECEMBER 18: Hugo Lloris of France is attended to by Raphael Varane after making a save against Cristian Romero of Argentina during the FIFA World Cup Qatar 2022 Final match between Argentina and France at Lusail Stadium on December 18, 2022 in Lusail City, Qatar. (Photo by Catherine Ivill/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A katari labdarúgó-világbajnokság vasárnapi fináléjában az argentin válogatott 2-2-es rendes játékidő és 3-3-as hosszabbítás után tizenegyesekkel 4-2-re legyőzte a legutóbb aranyérmes francia csapatot Luszailban. Nem csoda, hogy Hugo Lloris nagyon elkeseredett volt a lefújást követően.
Vágólapra másolva!

Nagyon elkeseredetten beszélt a döntő után Hugo Lloris, a francia csapat kapusa.

Hugo Lloris érthető módon csalódott volt Forrás: Getty Images/Catherine Ivill

"Későn ébredtünk, majdnem teljesen kiütöttek bennünket, de utána még talpra tudtunk állni. Csak azt bánhatjuk nagyon, hogy az első félidőt elszórakoztuk. Ennek ellenére a meccsen egyetlen pillanatra sem adtuk fel a küzdelmet. Kellett egy győztes, kellett egy világbajnok és ennek tizenegyesekkel kellett eldőlnie. Idő kell ahhoz, hogy ezt az egészet megemésszük. Gratulálok az argentin csapatnak, nagyszerűen játszottak és megérdemelten nyertek. Fájdalmas este ez minden játékosnak, a stábnak, a vezetőségnek és az összes szurkolónak, még akkor is, ha nagyszerű dolgokat értünk el."

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit.