Elhagyja Balit Horváth Éva és családja

Horváth Éva
Vágólapra másolva!
Már lassan egy éve, hogy Horváth Éva és családja elköltözött Magyarországról az egzotikus Balira, ahol teljesen más kultúrával kellett megismerkedniük és azonosulniuk. Bár a család imádja a tengerparti klímát, de rájuk tört a honvágy, így úgy döntöttek, hazatérnek.
Vágólapra másolva!

Horváth Éva elárulta, hogy imádja Balit, de az ünnepek közeledtével egyre inkább honvágyuk lett, hiszen ott egyáltalán nem készülnek a karácsonyra, nincs ünnepi hangulat, ezt nagyon hiányolják.

Most is hazajövünk, nem Balin töltjük, ugyanis így van időnk találkozni a barátainkkal is. Balin nem ünneplik a karácsonyt és nincs is az az igazi ünnepi érzés, mint itthon

– mesélte a Borsnak az egykori szépségkirálynő, aki már korábban is bevallotta, hogy nagyon hiányoznak neki a hazai ízek, ez az ünnepek közeledtével még inkább fontossá vált számára. Mivel kinn nem tudná elkészíteni a hagyományos karácsonyi fogásokat, hiszen még sütője sincs, ezért elhatározta, hogy hazatérnek Magyarországra.

Mivel egyre több külföldi él itt, nyilvánvalóan valamennyit változtatott a hangulaton, de mégsem olyan, mint otthon" - magyarázta Horváth Éva, aki nemcsak karácsonyra tér haza fiaival és férjével.

"A szilvesztert is itthon töltjük, ugyanis négy napra elég luxus lenne hazajönni ilyen repülőjegy árak mellett, és egyébként is, ha már hazajövünk, jobb egy kicsit több időt lenni itthon. Pár napot még maradunk az újévben, de utána megyünk is vissza" – zárta gondolatait Horváth Éva.