Újabb látványos hangulatvilágítás jön a tévékhez

nanoleaf 4d tv smarter kit nappali hangulatvilágítás
Nem a diszkrétebb hangulatvilágítások közé tartozik a Nanoleaf terméke
Vágólapra másolva!
Gyártófüggetlenül minden modellel működik a Nanoleaf kiegészítője.
Vágólapra másolva!

Hamarosan újabb opciót kapnak a nappalijukat látványos hangulatvilágítással feldobni kívánók, a Nanoleaf által a CES-en leleplezett 4D TV Smarter Kittel kivilágítható a kijelzőn látható képkockák fő színeivel a tévék körüli falrész. A többség számára a Philips Ambilight tévékből lehet ismerős az ötlet.

Nem a diszkrétebb hangulatvilágítások közé tartozik a Nanoleaf terméke Forrás: Nanoleaf

Viszont az Ambilighttal ellentétben a 4D TV Smarter Kit nem a készülék hátuljából szórja a fényt, hanem egy falra felfúrandó vázszerkezetről van szó, amelynek a hátuljára kerültek a vezérelhető LED-csíkok. A kiegészítő gyártófüggetlen, csak rá kell irányítani a tévé kijelzőjére a kameráját, ez alapján dönti el a vezérlődoboza, hogy milyen színekkel világítja ki a szerkezet különféle részeit. A kamera a tévéasztalra helyezve alulról, továbbá csipeszes rögzítéssel felülről is nézheti a kijelző képét.

A Nanoleaf újdonsága a második negyedév során kerül piacra, 55-65 hüvelykes és 70-80 hüvelykes tévékhez ajánlott verzióban is kapható lesz. Az ajánlott kezdőára 99 dollár, olyan nettó 37 ezer forint.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!