Szorcsik Vikit beperelték rágalmazásért, mehet a bíróságra

Szorcsik Viki és Mischinger Péter a Farm VIP-ben
Vágólapra másolva!
Mischinger Péter a bírósághoz fordult, rágalmazásért, a jó hírneve veszélyeztetése miatt beperelte Szorcsik Vikit, akivel a Farm VIP-ben vesztek durván össze.
Vágólapra másolva!

A Farm VIP egyik versenyzője, az Exatlonban is látott Mischinger Péter becsületsértést és rágalmazást emlegetve már korábban perrel fenyegette a játékostársát, Szorcsik Vikit, aki ennek ellenére sem kért bocsánatot – így Péter most tényleg a bírósághoz fordult, már beadta a keresetet.

"Jelenleg ott tartunk, hogy az ügyvédem beadta az iratokat, erről megkaptam a hivatalos papírokat, vagyis elindult a rágalmazási ügy.

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a Dikh Rádióban mindketten lehetőséget kaptunk arra, hogy nyilvánosság előtt beszéljünk, de én úgy döntöttem, hogy nem adok neki teret arra, hogy kiforgassa a szávaimat, ő pedig külön-külön nem vállalta a beszélgetést, vagyis visszamondta" – magyarázta Péter a Ripostnak.

Szorcsik Viki és Mischinger Péter a Farm VIP-ben Forrás: TV2

"Ahogy én ismerem Vikit, ő most borzasztóan sértődött, és nem is érti, mi is ez az egész. Ezen felszívta magát, és ezért is lépett vissza. Ahogy én látom, ő ezt a személye elleni támadásnak érzi, de valójában nem erről van szó. Én azért harcolok, hogy ez a jelenség ne váljon normálissá, és úgy tűnik, hogy ezzel én vérig sértem. Ugyanakkor nagyon kellemetlen, hogy ő azóta is ismétli önmagát, sőt olyan újabb valótlan állításokat ránt elő, amiket a fejemre próbál húzni. Gondolok itt arra, hogy állítása szerint engem kizártak az Exatlonból agresszió miatt. Ez nem így történt, sőt abban az évadban, amelyben a feszültségem volt, én maradtam bent legtovább a kihívók közül" – tette hozzá.

Mint írtuk, a két szereplő csúnyán összeveszett a műsorban, Viki pedig azt is mondta, hogy fél, a férfi fizikailag is bántani fogja: "Nem akarok innen úgy kimenni, hogy egy vasvilla van a hátamban, mert őt éppen rossz pillanatban kapom el" – hangzott el a szájából egy ilyen mondat is.