Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Saját magát hazudtolta meg a Manchester United új szerzeménye, máris kikezdték a szurkolók

Horizontal
Crystal Palace's Jack Butland (C) leave the ground after an injury during the pre-season football match between English Premier League teams Manchester United and Crystal Palace at the Melbourne Cricket Ground (MCG) on July 19, 2022, in Melbourne. (Photo by Martin KEEP / AFP) / -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE --
Vágólapra másolva!
A szezon hátralévő részére a Manchester United kölcsönvette a Crystal Palace-tól a 9-szeres angol válogatott kapus Jack Butlandet.

A 29 éves játékos korábban a Birmingham és a Stoke City focistájaként vált ismertté, és éppen az utóbbi csapat tagja volt, amikor 2017-ben felvetődött a Manchesterbe igazolása. Akkor ez meghiúsult, ami Butlandnek is volt köszönhető, aki a közösségi oldalára is kiírta:

Noha azóta ezt a tweetjét törölte, a leleményes követői most előhozták ezt a témát, és emiatt sokan támadták is őt.

Ugyan az elmúlt két évben sem számított alapembernek Vicente Guaita mögött a Crystal Palace-nál – részben a sérülései miatt –,

David de Gea mellett szinte bizonyosan alig jut majd szerephez.

Ráadásul az is elképzelhető, hogy De Gea kiesése esetén inkább Tom Heaton mellett dönt Erik ten Hag – több hozzászóló szerint így végül is igazat mondott Butland, hiszen csak harmadik számú kapus lesz.

A United elsősorban azért vette kölcsön Butlandet, mert az eddigi cserekapus Martin Dúbravka visszatért a Newcastle-höz, így mindössze két tapasztalt kapus maradt az első csapatban.

Mindent egy helyen az Eb-ről