Vágólapra másolva!
Ahogy azt korábban megírtuk, toplistás körözés alatt áll Pagonyi Róbert, a korábbi többszörös magyar bajnok asztaliteniszező. A sportal.blikk.hu-nak egy bennfentes elárulta, miért menekülhetett el a korábbi kiváló sportoló.

A korábbi kiváló asztaliteniszező droggal kapcsolatos ügyletek miatt 2016-ban már ült börtönben. Szabadulása után azonban megint bajba került, de az előzetesből hazaengedték lakhelyelhagyási tilalommal.

A körözés 2022 februárjában indult el Pagonyi ellen ellene kábítószer-kereskedelem miatt. A sportal.blikk.hu azt írja, 2018-ban a nyomozók egy kiló kokaint, 49 gramm marihuánát és 269 gramm kábítószergyanús tablettát találtak az ő és barátnője lakásán, illetve kocsijában.

Pagonyi Róbertet körözi a rendőrség Forrás: police.hu

A lap információi szerint Pagonyi Róbertet a lakhelyelhagyási tilalom megsértése miatt körözik.

– mondta a sportal.blikk.hu-nak egy neve elhallgatását kérő bennfentes.

Mivel Zuglóban mozoghatott, 2021-ben a letartóztatásból hazatérve az amputált kezű asztaliteniszező, Szvitacs Alexa nem hivatalos edzője lett. A lap kereste Szvitacs Alexát, aki nem kívánt nyilatkozni, megtette viszont edzője, Vitsek Iván.

„Robit gyerekkorom óta ismerem, egy csapatban is játszottunk, voltunk együtt magyar bajnokok.

Balhés srác, aki próbált visszailleszkedni a társadalomba. Nyilván vannak határok, amiket nem lehet átlépni, ezért vállalnia kell a felelősséget.

Egy-másfél évig végeztük közösen Alexa felkészítését, nagyon lelkes volt, sokat foglalkozott vele. Másfél éve megszakítottuk a kapcsolatot, azóta nem hallottam felőle" – mondta a tréner.