Meglepő bejelentést tett a Fekete Vonat sztárja

L.L. Junior, Fekete Vonat
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban írtuk, a Fekete Vonat sztárja, Fehér Tibor "Beat" őszintén bevallotta, hogy egy kőbányai munkásszállón él hónapok óta, mert megromlott a kapcsolata feleségével. Nagy reményeket fűzött a botrányba fulladt Aréna-koncerthez, ami keresztül húzta számításait, emiatt sem tud haza térni. A zenész mégsem adja fel a reményt, meglepő bejelentést tett a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Nehéz időszakon van túl Fehér Tibor "Beat", akinek nemcsak karrierje, hanem magánélete is megfeneklett. Megtörve mesélt arról, hogyan romlott meg viszonya feleségével, ami miatt egy munkásszálón él október óta és rengeteg pénzbe került számára a különélés. Ezért is reménykedett a Fekete Vonat-koncert sikerében, úgy gondolta a bevételből hazatérhet a családjához.

20 év után álltak együtt újra színpadra a Fekete Vonat énekesei Forrás: L.L. Junior Instagram

A számításai nem jöttek be, mégsem adja fel könnyen, ugyanis nagy bejelentést tett közösségi oldalán. Beat egy becsületkasszás, internetes koncertre készül, mivel úgy gondolja, hogy a zene mindenkié.

Mikor először eldöntöttem, hogy ezzel az online koncerttel kívánom megteremteni a szükséges pénzt az szóló pályafutásom elindításához, akkor többen is azt tanácsoltàk, hogy hozzak létre egy zárt csoportot és akik hozzájárulnak a produkcióhoz anyagilag, azoknak ott mutassam be ezt a produkciót. Erről viszont hallani sem akartam. Hiszen én épp azt képviseltem már a kezdetektől, hogy a zene mindenkié. A zenében nincs gazdag és nincs szegény, nincs öreg vagy fiatal csak te, aki hallgatod, és én, aki zenél neked. Ezért a koncert teljesen nyilvános lesz, bárki számára elérhető, függetlenül attól, hogy fizetett érte, avagy sem. Azt pedig megígérhetem, hogy aki velem tart az kivetítő, plakátok, szervezők, és minden külcsín nélkül hallhatja majd Beat-et a Fekete Vonatból, és a Fekete Vonatot Beat-ből" - írta bejegyzésében Beat, aki február 14-én tartja az internetes előadást.

Fehér Tibor "Beat" jelenleg is munkásszállón él Forrás: Fehér Tibor Facebook